Tűzhely...

Hozom a lélek tüzét, ahogy mások is teszik, hátha van ki melegedni is akar miközben a sötétségre nyílik szeme Mindez akkor jutott eszembe, amikor házam ajtaját bezárva elindultam kormánykerékbe kapaszkodva - hogy gyors legyek - az emberek közé víve múltjukat, jelenüket festve a jövőjük érdekében. Gondolkozva azon, van e a játéknak Teremtőjét utánozván joga hozzá…

Friss topikok

bővebben...

...hogy megismerjük egymást, meg kell értetni magunkat, el kell fogadni a másikat, példát kell mutatni... és kell a hit, az alázat hozzá...még akkor is, ha könnyebbnek tűnik megölni a másikat...mindig van erősebb...századonként egy, aki menetközben mondja meg...csak nem ismerjük fel...rövid felvillanások között hosszú a sötétség...a test fenntartása most fontosabb?

kontraszt

2011.05.28. 11:28 | Nagyerdessy | Szólj hozzá!

A jó mindig támadhatóvá válik a rossznak.

Már csak azt keresem, mi az hogy jó, és miért van a rossz.

És ki emel ki kit, hogy láthassam.

A bejegyzés trackback címe:

https://tuzhely.blog.hu/api/trackback/id/tr402938409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása