Tűzhely...

Hozom a lélek tüzét, ahogy mások is teszik, hátha van ki melegedni is akar miközben a sötétségre nyílik szeme Mindez akkor jutott eszembe, amikor házam ajtaját bezárva elindultam kormánykerékbe kapaszkodva - hogy gyors legyek - az emberek közé víve múltjukat, jelenüket festve a jövőjük érdekében. Gondolkozva azon, van e a játéknak Teremtőjét utánozván joga hozzá…

Friss topikok

bővebben...

...hogy megismerjük egymást, meg kell értetni magunkat, el kell fogadni a másikat, példát kell mutatni... és kell a hit, az alázat hozzá...még akkor is, ha könnyebbnek tűnik megölni a másikat...mindig van erősebb...századonként egy, aki menetközben mondja meg...csak nem ismerjük fel...rövid felvillanások között hosszú a sötétség...a test fenntartása most fontosabb?

vomatozós lehetőség

2010.05.17. 11:21 | Nagyerdessy | Szólj hozzá!

Lelki szemeimmel látom, milyen hatással van a FIDESZ vezérének beteljesült ígérete. Az emberek betartják a törvényeket, a bíróság munkája minimálisra csökkent, a börtönök turisztikai látványossággá vedlettek, mindenki dolgozni akar, és mindenki csak annyit vesz ki a bőség kosarából, amennyire szüksége van. Korrupció már abban jelenik meg, hogy ki vigyáz jobban a környezetére. Az egészségügy azon dolgozik, hogyan tolja ki az élet határait a Föld vonzáskörzetén túl is. Az oskolák tele vannak tanulni vágyókkal, hogy minél hasznosabb tagjai legyenek a társadalomnak. Az emberek szeretik egymást, tisztelik alázatukban a másságot, bizalommal osztják meg a másikkal ételüket, eszközeiket, és hitüket. A többi nemzet hozzánk jár tanulni e fergeteges siker titkát, s közben a magyar nyelv világméretűvé növi ki magát. Mindenki Magyar akar lenni, meg FIDESZ tag. A kultúra, a technika fejlődése az egekbe szökik. És végül a Teremtő is elismeri, hogy eljött az ő országa.

Csak addig még van egy kicsi teendő, ami történelmi léptékben pici csak. A jelenben szinte leküzdhetetlen. Meg kell tanulni dolgozni, bízni a másikban, szeretni nem csak önmagunkat, s ott van még mindezekbe vetett hit szerepe is. És lehet, hogy az én életem kevés lesz minderre. Ígérem neked, el fogom dönteni, melyik a vágy, s melyik a valóság ha felébredek. Aztán ráérek azon töprengeni, jobb volna-e még a délibábok árnyékában hüsülni...

A bejegyzés trackback címe:

https://tuzhely.blog.hu/api/trackback/id/tr782009572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása